Despre | contact

Născut şi crescut în Oneşti. Stabilit din 2006 în Bucureşti. Din 2010, cu dublă cetăţenie: bucureşteană şi câmpineană. Însemnările adunate aici sunt rezultatul gândurilor, activităţilor şi îndeletnicirilor mele: momente şi schiţe civile, politice, sportive, 2.0Ele vin în continuarea celor exprimate până pe 17 ianuarie 2011 pe vechiul blog: bogdanantohe.wordpress.com

¶ școală

Am absolvit în 2009 Facultatea de Ştiinte Politice, la Universitatea din Bucureşti. Am căpătat o experiență minunată la Institutul de Ştiinţe Politice al vechii Universităţi Orientale din Napoli. Am revenit în România, la un program de Master în Politică Europeană şi Românească. Au fost 5 ani frumoși după cei 12 petrecuți în școlile din Onești (I-VIII, Școala Ghiță Mocanu & IX-XII, Colegiul Dimitrie Cantemir).

¶ viață

 • m-am specializat în managementul proiectelor şi al organizaţiei,
 • am implementat câteva proiecte de suflet (începând din 2004),
 • m-am împrietenit cu marketingul experienţial, am cochetat cu CSR-ul, am salutat PR-ul;
 • realitatea social media m-a prins în mrejele ei; o consum raţional

Am fost până în 2010 parte a unei echipe profesioniste de marketeri, pe care o  preţuiesc foarte mult. Alături de ea am marcat începuturile dezvoltării mele profesionale și am făcut sport pentru viaţă. Am rămas din această experienţă cu un model – Gabi Szabo şi câteva proiecte frumoase.

Din 2010 am investit mai mult într-o pasiune nobilă: ciclismul (cu variantele lui – urban, cicloturism şi…triatlon). Ciclopromenada nocturnă, Triathlon Challenge Mamaia şi Raiffeisen Bank Bucharest City Marathon au fost marile provocări ale anului. Eu îi spun anul smartatletic. Am realizat că se poate să munceşti cu pasiune sau, altfel spus – pasiunea să îţi fie munca.

Am continuat. 2011 a fost și el tot anul smartatletic.

Am continuat. 2012 a fost și el tot anul smartatletic. :)

Continuă și în 2013 pentru că smartatletic este acum mai mult decât clubul, agenția, organizația… Este una dintre valorile după care mă ghidez în viață.

 

Dacă ai să îmi transmiţi ceva, mergi la Contact.

4 Raspunsuri la Despre | contact

 1. Trebuie să scrii o carte despre viaţa ta. Aş citi-o cu plăcere. Ai un CV care dă pe dinafară. Felicitările mele şi mult succes pe viitor!!!

 2. [...] Bogdan Antohe, unul din oamenii din spatele Smart Atletic, organizatorul Triathlon Challenge Mamaia 2010 şi Raiffeisen Bank Bucharest City Marathon, a fost la cântarea noastră de anul trecut din El Primer Comandante. Iată ce a scris Bogdan despre această experienţă: Cand mergi la o cantare a Trupei Atelier te simti parte a unui show alaturi de prieteni cu care vibrezi pe aceleasi ritmuri muzicale. E genul de atmosfera in care iti vine sa te ridici sa dansezi de la prima pana la ultima melodie (e mare lucru pentru mine, cel care danseaza doar la ocazii speciale, de nevoie). Eu i-am auzit prima oara in El Premier Comandante si n-am stat aproape deloc jos, deci va dati seama :) Cred ca marele lor atu este faptul ca au reusit sa creeze o interactiune reala cu publicul. Am devenit parte a spectacolului si a activitatii lor artistice in general. Astept sa simt din nou acea senzatie in care canti (strigi) refrenul sau o strofa cunoscuta alaturi de ceilalti, dar esti cumva “acoperit” de sunetul si vocea impecabila a trupei. E clar ca Atelier are talent si stie sa te faca sa te simti bine..ii mai lipseste titlul de “Cel mai bun blog muzical” [...]

 3. [...] grupe, o grupa ramanand sa alerge alaturi de Gabi, iar cealalta a plecat sa pedaleze alaturi de Bogdan. Alergarea mi se pare cea mai grea dintre cele trei probe, in ciuda sfaturile ofertie de Gabriel [...]

 4. Buna, Bogdan,

  Ne place siteul tau, suntem pe aceeasi lungime de unda si suntem curiosi daca ai accepta un exchange de publicitate cu Bike XCS. Te rog sa ne trimiti un email si vom reveni cu mai multe detalii.
  Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam