După Cantonament 3.0

Se întâmpla acum mai bine de-o săptămână să fie Cantonament 3.0 – primul cantonament cu și pentru bloggeri, din .ro-ul nostru cel de toate zilele (pardon, blogurile) | Predeal, 30 martie-1 aprilie, sub umbrela Smart Atletic și Pasiunea.eu, la Casa Bunicii. Un weekend în care am pus pe listă următoarele ingrediente:

  • sport
  • pasiuni
  • online

M-am tot gândit când să scriu despre această ispravă și am ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să îi las pe cei care au participat să-și verse năduful. Așadar și prin urmarea, povestea Cantonament 3.0, așa cum a fost ea trăită de cei care au spus DA, fără să știe ce și cum se va întâmpla acolo: :-)

Să dăm cetire:

Dacă stau bine și mă gândesc, extraordinarul (nemaiîntâlnitul, ineditul) în Cantonament 3.0 a fost tocmai îmbinarea cât mai naturală a unor activități sportive, cu ceva dezbateri (prezentări) și cu o porție mare de voie bună. Cum am spune noi, la Smart Atletic…sport is for everyone (deci și pentru bloggeri) :)

Le mulțumesc mult pentru prezență, gânduri transmise, provocări lansate:

Foto din cantonament găsiți pe pagina Fb Smart Atletic și Pasiunea.eu

Un mare plus de valoare a fost adus în acest cantonament prin prezența partenerilor de la

Eu vă mulțumesc tuturor că ați acceptat provocarea asta, sunt marcat (a se citi încântat) de angajamentele pe care vi le-ați luat și vă spun așa: să ne vedem cât mai des în offline-ul Smart Atletic. Motive or să fie suficiente:

Mi-ați spus mulți că ați fi vrut și voi acolo. Să ținem aproape, că va urma :)

Am fugit într-un alt cantonament, vreo 2 săptămâni!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam